Video op maat

Wat is jouw verhaal? Welk verhaal wil jij laten zien? Wat wil jij vertellen? Of,wil je graag dat wij daarover meedenken? Geen probleem, we hebben een creatief brein, veel proffesionele partners op gebied van storytelling en video zodat jouw verhaal uniek en geweldig wordt!

contact

Instructievideo

Niet voor niets worden dit soort video’s veel gebruikt in vliegtuigen, bussen en in musea. Een opvallende instructiefilm trekt de aandacht van de voorbij ganger en geeft deze iets mee waar u als bedrijf of instelling vervolgens profijt van heeft. Dit bespaart tijd en geld en werkt vaak ook als entertainment voor als uw bezoeker ergens voor moet wachten.

Unieke presentatie

Wil je op een unieke manier jouw evenement, product of dienst vastleggen? Dan kunnen wij dit voor je doen met onze eigen presentatrice. Heidi is een ervaren vlogger en heeft naast haar spontane uitstraling al jaren ervaring in het modellenwerk.

VLOG

Een vlog is het perfecte communicatiemiddel om een kijkje achter de schermen te geven. Je neemt de kijker letterlijk mee in jouw verhaal. De regie heb je volledig zelf in handen. Hierdoor kan je met jouw vlog goed inspelen op jouw doelgroep.